SUPERNOVA + M

GX2953

RUNNING

96.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

adidas gjithmonë sjell te ju modelet më inovative të atleteve, ndër to janë edhe këto atlete adidas Supernova, të destinuara për vrapime të gjata. Ofrojnë komoditet dhe freski gjatë vrapit apo ecjeve të përditshme.