SUIT

GM5389

ORIGINALS

90.00 72.00

Përmbajtja e produktit:

Thurje pambuku 100%

Dukuni pak sportive dhe pak glam, të dyja këto stile e ndërthurin elegancën që e bartë në vete ky kostum adidas. Visheni dhe nisuni rrugës për të shkëlqyer dhe për tu dalluar nga të gjithë. Detaje të qëndisura dhe një nuancë margaritarësh lartësojnë pamjen tuaj. Pambuku pa ngjyrues ndihet i strukturuar dhe natyral.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike. Ky kostum është gjithashtu i ngjyrosur duke përdorur një teknologji më të qëndrueshme për të mos u dëmtuar lehtë.