STAN SMITH

S75104

ORIGINALS

95.00 67.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Ashtu si e ka edhe emertimin, Stan Smith u ngrit me famë në fushat e tenisit në vitet ’70. Këto atlete rindërtojnë linjat klasike për dimër me një najlon të fortë dhe të sipërme lëkure. Ato janë ndërtuar me një përfundim të qëndrueshëm ndaj ujit.