SQUAD 17 JSY SS

BJ9181

FOOTBALL/SOCCER

20.00 16.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kjo bluzë  largon lagështinë nga trupi juaj dhe ndjek formën e trupit tuaj.