SOLID SH SL

CV7111

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Thurje najlloni 100%

Të bëra për zhytje, fusha të volejbollit të plazhit, këto shorce për meshkuj për notim janë të dizajnuara për sportet në plazh dhe ujë. Pëlhura është dizajnuar për lirinë e lëvizjes dhe paraqesin një përmbledhje të brendshme  për rehati.