SOLID CLX SH SL

HT2161

SWIM

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Disa njerëz thjesht e duan ujin. Nëse jeni ju, merrni këto shorce të shkurtra noti adidas dhe nisuni për në plazhin ose pishinën tuaj të preferuar. Pëlhura e endur e lehtë ndihet e butë dhe thahet shpejt. Një material të brendshëm me rrjetë ofron rehati dhe mbulim.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.