SID ANORAK WVN

DQ1477

NOT SPORTS SPECIFIC

70.00 49.00

SKU: DQ1477

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i Recikluar 100%

Një pamje moderne e veshjeve sportive autentike. 3-Shirita shtrihen nga shpatulla në shpatull dhe rreth kapuçit të këtij duksi.