SAMBA OG W

IE0872

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme prej lëkure
Pjesa e jashtme gome

Për ata që vendosin tendenca në vend që t’i ndjekin ato, atletet adidas Samba OG janë një domosdoshmëri. Fillimisht të krijuara për futboll , këto goditje i kanë tejkaluar prej kohësh fillimet e tyre sportive. Pjesa e sipërme prej lëkure premium dhe mbulesa nubuck bashkohen për të formuar një siluetë ikonike që është perfekte për të dalë me stil. Thekset e arta dhe 3-shiritat e firmës poshtë anës i japin një shenjë delikate trashëgimisë së adidas. Një klasik i vërtetë i ripërcaktuar për shijuesin e sotëm.