S PUFF JKT

FT0659

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Mos u fsheh nga të ftohtit. Përqafojeni atë në këtë xhaketë puffer për femra. Pëlhura e endur metalike bie në sy ndërsa drejtoheni në palestër. Gjatësia e prerë, përshtatja e relaksuar dhe qafa e lartë i japin asaj një formë moderne.