S PUFF JKT

GR8938

OUTDOOR

45.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Kjo xhaketë puffer Reebok për femra është prej veluri të butë për një ndjesi luksoze. Forma e prerë i jep asaj një siluetë moderne. Jakën e ka të lartë dhe flladet e ftohta nuk mund t’ju prekin.