S MESH TIGHT

EB8094

STUDIO

15.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 85% / Material elastik 15%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.