WOR COMPR TIGHT

HG6381

TRAINING

28.00

Përmbajtja e produktit:

Speedwick 84% / Poliester i ricikluar- elestan 16%

Ju bëni një stërvitje të vështirë. Lërini këto triko trajnimi për meshkuj Reebok të bëjnë pjesën tjetër. Përshtatja e kompresimit ju mbështet gjatë seancave stërvitore më të vështira. Speedwick thith djersën për t’ju mbajtur të freskët dhe të thatë, dhe panelet rrjetë në pjesën e pasme të gjurit shtojnë ajrosjen. Qepjet anësore me kënd ju lejojnë të lëvizni lehtësisht përmes squats dhe lunges anësore.