RUN IT TEE

IL7235

RUNNING

30.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Lëreni origjinalitetin tuaj të shkëlqejë ndërsa lëvizni trupin tuaj. Koleksioni Run It feston vetë-shprehjen, duke ju ndihmuar të lulëzoni dhe duke ju fuqizuar të përfitoni sa më shumë nga vrapimet tuaja.

Përjetoni rehati maksimale në një majë vrapimi që qëndron e lëmuar në lëkurë edhe kur vrapimi intensifikohet. Run It Tee është bërë me materiale të lehta dhe që marrin frymë që ju mbajnë të freskët dhe të rehatshëm nga fillimi në fund. adidas AERORADY menaxhon djersën e trupit tuaj duke ju mbajtur të thatë për më gjatë. Detajet reflektuese të shtuara përmirësojnë dukshmërinë tuaj në kushte me dritë të ulët, ndërsa logoja e theksuar e Performancës i tregon të gjithëve se ku i përket krenaria juaj.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burimet e fundme.