RUN IT TEE M

IC7641

RUNNING

26.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Jeni vetëm ju, mendimet tuaja dhe maica që ju mbulon kurrizin. Thjeshtësia e vrapimit ju lejon të shpëtoni me lehtësi nga rutina juaj e përditshme. Kjo maicë adidas thith lagështinë kështu që ju jeni gjithmonë të thatë dhe të rehatshëm.