RUN IT TEE W

HL1454

RUNNING

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 51% / Poliester i perpunuar 49%

Nga hapi i parë i derës deri tek hapat e fundit të qetësimit, kjo maicë vrapimi ju ndihmon të luftoni temperaturat e nxehta. Ajo përmban pëlhurë për t’ju ndihmuar të qëndroni të freskët dhe të thatë.