RUN IT TEE M

IC7631

RUNNING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Sfida. Arratisja. Energjia. do që ju çon në çfarë tek fundi nga jeni nisur, kjo maicë vrapimi adidas ju mban atje në rehati. Pëlhura është e lehtë dhe e juaja ju mbështet nga hapi i parë deri në të fundit. AEROREADY në atë vend për t’ju mbajtur të ndiheni më mirë.