REEBOK XT SPRINTER 2.0 ALT

H02854

RUNNING

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Për fëmijët që preferojnë të vrapojnë me shpejtësi sesa të ecin. Këto atlete Reebok janë të zbutura, të rehatshme dhe super të qëndrueshme. Pjesa e sipërme e lëmuar ka lidhëse të shtrirë, kështu që vogëlushi juaj humbet zero sekonda kohë për lojë.