REEBOK XT SPRINTER 2.0 ALT

GW1222

RUNNING

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Nga përqeshja dhe qeshja deri në hedhjen e hapave të tij të parë, lëvizjet e para të mëdha të të voglit tuaj janë ato që nuk do t’i harroni kurrë. Ndërsa fillon të eksplorojë, atletet Reebok të djemve të vegjël do t’i japin atij mbështetjen e nevojshme. Dantella të shtrirë sigurojnë një përshtatje të rehatshme dhe jastëkët e lehtë ofrojnë rehati të shtuar.