REEBOK RUSH RUNNER

CN8598

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ecje në distanca më të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresa EVA për një rehati super të butë për fëmijët aktiv.