REEBOK RUSH RUNNER 5 TD

100075228

RUNNING

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ecje në distanca më të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme në vakuum dhe janë të mbushura me shtresë për një rehati super të butë për të vegjëlit tuaj.