REEBOK RUSH RUNNER 2.0 SYN

EF6680

RUNNING

28.00 20.00

SKU: EF6680

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ecje në distanca më të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresë për një rehati super të butë për të vegjlit tuaj.