REEBOK RUSH RUNNER 2.0 ALT TD

EH0616

RUNNING

23.00 16.00

SKU: EH0616

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ecje në distanca më të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresë për një rehati super të butë për të vegjlit tuaj.