REEBOK RUSH RUNNER 2.0 ALT

EH0613

RUNNING

28.00 20.00

SKU: EH0613

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë bërë për ecje në distanca më të gjata. Ato kanë një rrjetë të sipërme pa frymë dhe janë të mbushura me shtresë për një rehati super të butë për të vegjlit tuaj.