REEBOK ROYAL TURBO IMPULSE 2.0

FV0288

RUNNING

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Reebok kthen vitet e 90’ta përmes këtyre atleteve, që vijnë si koleksion i veçantë. Përpos që u ofrojne komoditet dhe rehati gjatë ditës, këto atlete ju japin edhe një pamje të bukur. Teknologjia FuelFoam ju ofron stabilitet dhe fleksibilitet gjatë aktiviteteve të ndryshme.