REEBOK ROYAL CL JOG 2L

AR2136

RUNNING

60.00 42.00

SKU: AR2136

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili klasik gjithmonë është në modë. Joggers Royal Classic do t’iu bëjnë pamjen tuaj të paharrueshme. Lidhja e brendshme ndihmon në ndjehen të rehatshme ndërsa ju dhuroni një pamje tërheqëse, dhe komoditet në këmbë.