REEBOK REAGO ESSENTIAL

CN4624

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ne hartuam atleten Reago Essential për rehati jashtëzakonisht të butë. Gome në thembra shton qëndrueshmëri në shëtitje si dhe i jep stil veshjes tuaj të përditshme, ndërsa pjesa e sipërme mban ndjesinë e lehtë. Thembrat e formuara ndihmojnë që të keni një ecje të ekuilibruar.