REEBOK GLIDE SP

HQ3862

RUNNING

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Moda e mrekullueshme kthehet gjithmonë. Këto atlete të femrave e dëshmojnë atë me stilin e tyre të përjetshëm Reebok. Vijat e guximshme Vector dhe ngjyrat anësore të kontrastit sjellin një avantazh modern në pamjen tuaj. Një gomë e trashë, e frymëzuar nga gjurmët jashtë, shton një lartësi.