REEBOK FLEXAGON ENERGY TR

DV4782

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Vraponi për të bërë më të mirën  dhe jeni gati për sfidën. Këto atlete  Reebok  kanë një shtresë të lehtë EVA për ta zbutur çdo hap kur ajo është në lëvizje.