FLEXAGON ENERGY TR 4

100033357

TRAINING

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Po vrapon për të bërë më të mirën  dhe vogëlushi juaj është gati për sfidën. Këto atlete  Reebok kanë një shtresë të lehtë EVA për ta zbutur çdo hap kur ajo është në lëvizje.