REEBOK COURT ADVANCE CLIP

GZ9633

TENNIS

49.00

Përmbajtja e produktit:

I gjithë dizajni i stilit Reebok që ju pëlqen. Këto atlete i bëjnë pure ikonat Club C 85 dhe Club C Revenge për të bërë stilin e re Advance. Kaq komode dhe të mbështjellë me shkumë dhe mikroflluska DMX, ju mund të dëshironi t’i vishni ato gjithmonë. Goditjet me ngjyra dhe kapësja sportive e thembra ju japin një dozë shtesë stili.