RACER TR21

GX4236

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Sillni komoditetin dhe stilin në pamjen tuaj të përditshme në këto atlete adidas. Kaloni ditën me besim me një përshtatje të rehatshme.