PRIME HOODIE

EA2816

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 75% / Fije mëndafshi francez 25%

Ky duks është ndërtuar për ngrohtësi dhe për lëvizje.Në motin e freskët me një butësi të ngjashme me pambukun për një ndjenjë komode.