PUMA PUMATECH FZ HOODIE DK

624385-83

PRIME

80.00

Përmbajtja e produktit:

Stil i përparuar, Performancë e shkëlqyer!  Ky bluzë me kapuç nga Puma sjell një kombinim të përsosur të modernes dhe komoditetit. Dizajnuar me një stil teknik dhe përdorimin e teknologjisë së fundit, PUMA PUMATECH FZ HOODIE DK ofron një përvojë të jashtëzakonshme përditshmërie. Materiale cilësore dhe detaje të kujdesshme, përfshirë logon e shquar Puma, e bëjnë këtë bluzë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që dëshirojnë një bluzë kapuçi të përshtatshme dhe të jetësuar në çdo moment.