PREMIUM TEE

GN3377

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik 100%

Arti i thjeshtësisë dhe i stilit  .Ky stil minimalist është krijuar nga pambuku i kualitetit më të lartë. Një vështrim dhe ndjesi e sofistikimit, ose, siç e quajnë të tjerët, një kombinim fitues. Do të vëreheni kudo që shkon me këtë stil unik.