PREMIUM SWEATP

GN3379

ORIGINALS

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik 100%

Të buta dhe komode, këto trenerka adidas janë bërë nga peshë e rëndë e pambukut organik. Mansheta me shirita dhe një bel i rregullueshëm mbajnë ngrohtësinë në mënyrë që të qëndroni të qetë pavarësisht se çfarë jeni duke bërë apo ku jeni duke shkuar.