POD-S3.1

BD7737

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

P.O.D. Sistemi rigjallëron më të mirët e viteve ’90 duke mbështetur një pamje moderne. Këto atlete janë bërë me një shtresë të sipërme të thurur dhe mbështetëse. Për një rikrijim modern, ato janë ndërtuar me Boost në thembër, duke sjellë mbështetje të përgjegjshme në pjesën më të rëndësishme të hapit tuaj.