PHX JACKET II M

DZ0058

RUNNING

100.00 70.00

SKU: DZ0058

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 68% / Poliester i recikluar 20% / Material elastik i dyfishtë 12%

Kjo xhaketë e lehtë është e ndërtuar me  kapuç dhe  siguron lëvizje të lirë dhe natyrore.