PERSISTAR CMF M

BR1117

SWIM

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Polikarbonat 100%

Kur jeni duke bërë not, dëshironi të vishni syzet tuaja dhe të mos shqetësoheni për ujin që do të iu futej në sy. Këto syze noti kanë një dizajn kornizë një copë që ofron një fushë të gjerë vizioni. Pjesa e hundës fleksibël dhe rripi i dyfishtë janë të rregullueshme për një përshtatje të sigurt.