PERF SCARF

CY6024

NOT SPORTS SPECIFIC

12.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 100%

Shall për dimër nga adidas që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.