PERF BEANIE

CY6025

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.