PARKA PADDE

ED5836

ORIGINALS

170.00 119.00

SKU: ED5836

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Thurje najlloni 100%

Kjo jakne me kapuç dhe jakë të lartë ofron ngrohtësi. Stili sportiv merr një kombinim sezonal. Është e gatshme dhe e përshtatshme për mot të ftohtë.