PARKA PADDE

ED5835

ORIGINALS

170.00 119.00

Përmbajtja e produktit:

Thurje najlloni 100%

Kjo jakne me kapuç dhe jakë të lartë ofron ngrohtësi. Stili sportiv merr një kombinim sezonal. Është e gatshme dhe e përshtatshme për mot të ftohtë.