PANEL SHORT G

GD5809

ORIGINALS

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Nëse sporti është gjithmonë në mendjen tuaj, pse të mos e ndani atë me botën? Këto pantallona të shkurtra adidas kanë një pamje të mbështjellë që u bën përngjanë grupeve të futbollit të fund viteve ’90 dhe fillimit të viteve 2000. Qëndroni besnik ndaj stilit dhe sportit!