PADDED JACKET

H31235

ORIGINALS

63.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Nuk keni nevojë të pushtoni majat malore dhe tundrën arktike. Ju mund të eksploroni hapësirën urbane që fillon menjëherë jashtë derës. Vishni këtë xhaketë të ngrohtë dhe shijoni rehatinë çdo ditë. Izolimi i butë mbron nga të ftohtit. Ngjyrat e gjalla janë frymëzuar nga dizajnet arkivore të Adidas.