PADDED JACKET

HK0386

ORIGINALS

53.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Moti mund të ndryshojë, por energjia e fëmijës suaj nuk ndryshon me të. Për fat të mirë, kjo xhaketë adidas ofron shumë ngrohtësi, kështu që asgjë nuk duhet të pengojë planet e ditës apo lëvizjet e tyre.

I krijuar me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 60% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.