PAD STAND PUFF

H13553

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar  100%

Mot i ftohtë? Për të mbajtur planet dhe stilin tuaj në rrugën e duhur. Përgjigja? Kjo jakne pudre adidas. Është e lehtë, e mbushur dhe e veshur për ngrohtësi shtesë. Pikërisht ajo që ju nevojitet kur temperatura bie.