PADPUFF STAND

HL9215

ORIGINALS

77.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon: 100%

Kur jashtë është ftohtë dhe ju ende dëshironi të dukeni mirë, kjo xhaketë puffer adidas vjen në ndihmë. Vishni atë në udhëtime të ftohta ose në mbrëmje jashtë dhe qëndroni të ngrohtë të mbështjellë me izolim të mbushur. Keni sende për të mbajtur? Xhepat me zinxhir mbajnë gjërat tuaja të vogla thelbësore.