PAD STAND PUFF

GE1344

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kjo xhaketë me gëzof është model i trashëgimisë së adidas me një logo Trefoil. Mbështjellja e lartë dhe një jakë e gjatë i japin kësaj xhakete të mbushur me tegela një ndjenjë të ngrohtë dhe komode.