OTR E 3S 2IN1 S

IK4980

RUNNING

55.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Vazhdoni të shtyni përpara për milje. Këto pantallona të shkurtra dy në një nga adidas janë bërë me AEROREADY që administron lagështinë për t’ju mbajtur rehat me çdo ritëm. Xhepat anësore në getat e brendshme mbajnë shiritin tuaj të celularit ose të energjisë.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.