OTR E 3S 2IN1 S

IK5016

RUNNING

55.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 81% , / Liocel:  14% , / Elastan: 5%

Kjo bluzë stërvitore adidas është e gatshme për gjithçka, nga kardio tek pesha. Pavarësisht se sa intensive është stërvitja, do të qëndroni të thatë dhe të përqendruar falë teknologjisë AEROREADY që largon lagështinë. Përshtatja e hollë ju lejon të lëvizni me siguri përmes çdo shtytjeje lart dhe shtypjes sipër.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.